מהנדס בטיחות המוצר ור"צ מעבדהלוח משרות

מהנדס בטיחות המוצר ור"צ מעבדה

אודות
קטגורית משרה 
הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
כימיה
ותק נדרש 
1-3
היקף המשרה 
מלאה
תיאור המשרה 

תחומי אחריות בטיחות מוצר:

  • ניהול שינויים
  • ניהול אלרגנים
  • בנייה ותחזוקת מחקרים ואימות בתחום מערכת בטיחות מזון HACCP
  • אימות ותיקוף נקודות קריטיות במערכת (OPRP, CCP)
  • ניהול פורום PreHaccp
  • ייזום, הובלה ויישום של פרויקטים במפעל ומול ספקים לצמצום פערים מול מודל HACCP ומודל QMS
  • ביצוע מבדקי ספק בדגש על מניעת גופים זרים וסיכוני בטיחות מוצר, ומבדקים פנימיים
  • עמידה בסטנדרטים של נסטלה ואסם של בטיחות מזון
  • אחריות על פן בטיחות המוצר בפרויקטים הנדסיים ותפעוליים.
  • אישור חומרי גלם חדשים - MAD, מפרט מיקרוביאלי, מפרט אריזה, מפרט דיגום.
  • כתיבה ועדכון הוראות עבודה ונהלים בתחום בטיחות המוצר

תחומי אחריות ראש צוות מעבדה:

  • ניהול צוות המעבדה
  • ניהול תהליכים ושיטות עבודה במעבדה
  • קביעת תוכנית העבודה
  • לווי וחניכה של עובד חדש הנקלט במעבדה
  • עמידה בסטנדרטים של נסטלה ואסם בניהול מעבדה

סמכות:

  • טיפול בחריגים
  • חסימת אצוות 
  • ממלא מקום מנהל איכות

ממשקי עבודה :

  • אנשי קשר בתוך הארגון : כולם
  • אנשי קשר מחוץ לארגון : אנשי נסטלה-אוסם, חברת הדברה, שירותים וטרינריים, משרד הבריאות, מעבדות חיצוניות

התפקיד הוא תפקיד מרכזי במחלקת האיכות ודורש אינטגרציה של ממשקים ועמיתים.

דרישות המשרה 
  • מהנדס מזון – חובה
  • ניסיון של שנתיים לפחות בתפקידי שטח: בטכנולוגיה קו , בהבטחת איכות , בחברת מזון מובילה או בחברת חומרי נקיון לתעשיה - חובה
  • הכרת ה-HACCP באופן מעמיק – חובה
  • בוגר קורס ראש צוות HACCP - יתרון
  • אנגלית ברמה טובה (כתיבה ודיבור) – חובה
  • ניסיון בניהול פרויקטים
  • ניסיון בהדרכת עובדים ומנהלים
  • יכולת להוביל צוות
  • זמינות טלפונית בשעות לא שיגרתיות
  • תקשורת בינאישית גבוהה
  • פרואקטיביות ואסרטיביות (יוזמה + אחריות)
  • תפקוד בתנאי לחץ
  • ראיה מערכתית
  • יכולת ניהולית והנעת צוות 
פרטי המפרסם
חברה 
אסם נסטלה
כתובת מייל 
מיקום המשרה
אזור בארץ 
מרכז
צפון