הרצאה - מהפכת הפודטק: התסיסה שהתסיסה את עולם המזוןכנסים ואירועים

הרצאה - מהפכת הפודטק: התסיסה שהתסיסה את עולם המזון

16/02/2021 18:00

ד"ר טל זלצר, בוגרת הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, סמנכ"לית טכנולוגיה ומייסדת שותפה בחברת פיטולון (Phytolon), הממסחרת טכנולוגיה לייצור צבעי מאכל טבעיים ובריאים על-ידי תסיסה של שמרי אפייה התארחה אצלנו.

מוזמנים לצפות בהרצאה

מהפכת הפודטק - התסיסה שהתסיסה את עולם המזון/ ד"ר טל זלצר