הרצאה - מהפכת הפודטק: התסיסה שהתסיסה את עולם המזוןכנסים ואירועים

הרצאה - מהפכת הפודטק: התסיסה שהתסיסה את עולם המזון

16/02/2021 18:00

 

ד"ר טל זלצר, בוגרת הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, סמנכ"לית טכנולוגיה ומייסדת שותפה בחברת פיטולון (Phytolon) הממסחרת טכנולוגיה לייצור צבעי מאכל טבעיים ובריאים על-ידי תסיסה של שמרי אפייה.
מאמינה שבאמצעות פיתוח ומסחור טכנולוגיות נקיות וברות קיימא לצורך ייצור מזון ורכיביו נוריד את התלות העולמית בחקלאות ובכך נביא לחסכון בשטחים ובמים ונקטין את פליטת גזי החממה.

 

 מוזמנים להירשם מטה להרצאה