טוב לראות אותך!

ועד מנהל

בעלי תפקידים

• אייל ערד

בוגר תואר ראשון בהנדסת חשמל ותואר שני במנהל עסקים מהפקולטה להנדסת תעשייה וניהול. שניהם מהטכניון.
    בוגר תואר שני נוסף בהנדסת חשמל מאוניברסיטת תל אביב.
    מנכ"ל ואחד המייסדים של הסטארט-אפ videocities – מנוע חיפוש לסרטוני וידאו המבוסס על בינה מלאכותית שמאתר שכפולים ובכך מונע העתקה ופגיעה בזכויות יוצרים.

• דותן בר-נוי

יו"ר ארגון בוגרי הטכניון

בוגר הפקולטה למדעי הנתונים וההחלטות (תעו"נ), שימש בתקופת לימודיו יו"ר אסט.
    הקים, ניהל ומכר מספר חברות וכיום משמש מנכ"ל חברת אוטומייז.
    נשוי+1 ומתגורר בגבעתיים.

• דני מגנר

בוגר הנדסת חשמל (2016) ומנהל עסקים (2018), משלים בימים אלו תואר נוסף במנהל עסקים מאונ' ייל בארה"ב.
    שימש יו"ר אס"ט בשנים 2012-2015 וקידם שורת רפורמות טכניוניות בתחום היחס לסטודנטים.
    כיום משמש Chief Product Officer בקבוצת Plus500 ומשרת כרס"ן במילואים באגף המודיעין בצה"ל.

• יקי סומך

חבר ועדת ביקורת

בוגר הפקולטה להנדסת תעשייה וניהול מהטכניון.
    בוגר תואר שני בחשבונאות מטעם החוג לכלכלה באוניברסיטת חיפה ותואר שלישי במשפטים, גם הוא מאוניברסיטת חיפה.

• נורה נסייר מנסא

בוגרת תואר ראשון מהפקולטה להנדסת מכונות ותואר שני מהפקולטה להנדסה ביו-רפואית.
    יזמת, מייסדת, מנהלת פיתוח וחברת דירקטוריון בחברת נוראמי מדיקל העוסקת בריפוי רקמות בגוף האדם.
    נורה היא גם פעילה חברתית בתחום קידום נשים בכלל ובחברה הערבית בפרט.

• ניב כהן

חבר ועדת ביקורת

בוגר תואר ראשון מהפקולטה לארכיטקטורה ובעל תואר שני במנהל עסקים.
    מתמחה בפיתוח עוגני תעסוקה ותעשייה מחוללי שינוי במרחב הציבורי ובניהול פרויקטי תשתית לאומיים מולטי דיסציפלינריים.
    משמש כיום מנהל אגף פיתוח כלכלי ואסטרטגיה באשכול רשויות גליל מערבי.

• פרופ' אורית חזן

בוגרת תואר ראשון, שני ושלישי של המחלקה להוראת הטכנולוגיה והמדעים ותואר שני נוסף במנהל עסקים (MBA) של הפקולטה להנדסת תעשיה וניהול. כולם מהטכניון.
    חברת סגל של הפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה משנת 2000 ושימשה כדיקנית הפקולטה בין השנים 2011-2015.
    פרופ' חזן שימשה דיקנית לימודי הסמכה בטכניון ופרסמה עשרות מאמרים וספרים בתחום הוראת מדעי המחשב והנדסת תוכנה.

• פרופ' מאיה דוידוביץ' פנחס

פרופסור חבר בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.
    בוגרת הפקולטה להנדסה כימית בטכניון.
    עוסקת בפיתוח חומרים חדשניים מבוססים על ליפידים באמצעות שילוב ידע במדע של חומרים עם הנדסת מזון.

• שחר סיליס

בוגרת הפקולטה להנדסה כימית ובעלת תעודת יעוץ אסטרטגי מטעם הטכניון.
    מנהלת יוזמת Power in diversity לגיוון והכללה בקרנות הון סיכון ותעשיית הסטארטאפ הישראלית.

נא למלא את הפרטים ונחזור בהקדם

דברו איתנו: