טוב לראות אותך!
נשלח מייל לדוא”ל שהזנת, נא לבדוק בתיבת דואר נכנס
תמונה של הטכניון תמונה של הטכניון

מעורבות חברתית

ארגון הבוגרים מציע לבוגרות ולבוגרים מספר אפשרויות להתנדבות ולמעורבות חברתית:

• התנדבות באגף הרווחה והקהילה של מתנ"ס נווה יוסף – המתנ"ס נותן מענה לתושבי שכונות מזרח חיפה המאופיינים, ברובם, במצב סוציו-אקונומי נמוך. צוות המתנ"ס מפעיל פרויקטים ומיזמים קהילתיים מגוונים במטרה לחזק את התושבים, לצייד אותם בכלים להשתלבות מיטיבה בחברה ולסייע להם לפתח קשרי קהילה תומכת, יוזמת ופעילה. כיום מתקיימים פרויקטים עבור קבוצות שונות בקהילה – החל מצעירים ומשפחות ועד עולים, אזרחים ותיקים ועוד. במתנ"ס ישמחו למתנדבים בוגרי טכניון בעלי אג'נדה חברתית, הפתוחים להצטרף למפעל דינאמי, אשר יקבע בהתאם לפניותכם ומוקד העניין שלכם.
    למידע נוסף: רונה לזר ברקאי, מנהלת אגף רווחה וקהילה 054-4914944 ronal.ny@nycc.org.il.
  • התנדבות במועדוניות בנשר ובשכונת הדר בחיפה – סיוע לילדים בגיל הצעיר בשיעורי בית, מתן תמיכה וליווי. הפעילות מאורגנת על ידי האגף למשאבי אנוש בטכניון. מידע נוסף על הפעילות כאן.
  • התנדבות בעמותת מדעת הפועלת לקידום בריאות הציבור בתחומי הרפואה והרפואה המונעת. מידע נוסף על פעילות העמותה כאן.
  • התנדבות ב-FIRST ארגון הפועל בחסות הטכניון במטרה לקרב ילדים ובני נוער למדע וטכנולוגיה באמצעות תחרויות רובוטיקה. הארגון מגייס שופטים ומתנדבים לתחרויות בכל רחבי הארץ. מידע נוסף על הפעילות כאן.
  • התנדבות בעמותת ידיד לחינוך – גמלאים מתנדבים במערכת החינוך. העמותה מגייסת ומפעילה גמלאים מתנדבים במטרה לסייע לתלמידים בבית הספר ולשמש תומכים חינוכיים. העמותה פועלת בכל הארץ בשיתוף עם הרשות המקומית ובאישור משרד החינוך. מידע נוסף על הפעילות כאן.

נשמע מעניין? אפשר לפנות אלינו: rutid@alumni.technion.ac.il

נא למלא את הפרטים ונחזור בהקדם